Bygge enebolig eller garasje?

Erfaren samarbeidspartner til ditt byggeprosjekt

Vår bygg avdeling har gjennom flere år bygd opp rutiner og skaffet seg kunnskap om arkitekttegnede boliger. Individuelle kundetilpassede hus ser vi på som en utfordring. Med vår løsningsorienterte holdning sørger vi alltid for at kundene får sine drømmer oppfylt!

Vi bygger bl.a:

  • Eneboliger
  • Tomannsboliger
  • Rekkehus
  • Hytter
  • Garasje

Vi tar dine ønsker på alvor
Du som kunde skal ikke være redd for å komme med ideer og innspill. Drømmeboligen kan bli en realitet i et samarbeid mellom deg og oss. Du kommer med ideene; vi tar det faglige ansvaret for at forslagene lar seg gjennomføre.

Behov for spesialtegnet bygning?
Har du behov for hjelp helt fra tegnebrettet, har vi kontakt med dyktige arkitekter.

Garasjen er i hovedsak en plass hvor du parkerer bilen. Men for mange rommer den også mye mer. Den er ofte lagringsplass for alt fra bildekk og verktøy til akebrett, ski, sykler, plenklipper og hagemøbler. Kanskje skal man også ha rom for en liten snekkerbod og vinterens ved lager.

Garasje tilpasset din bolig
Garasjen kan også være et fundament for en hybel, stor eller liten. Alle garasjer bør tilpasses boligen de skal bygges til. Det kan være mindre ting som paneltype, farge, taktekke og lignende – eller mer omfattende som takvinkler, proporsjoner eller vindustyper. Disse tilpasningene er viktige for å knytte garasjen og boligen sammen. RSL Bygg AS hjelper deg med å finjustere den garasjen du ønsker deg, slik at den passer til både plassbehovet ditt, huset ditt og tomten din.