Om oss

«Vi har sansen for detaljer»

Vi bygger tak og fasader for fremtiden

I januar 2017 ble A. Hansen Gruppen AS opprettet gjennom en sammenslåing av A. Hansen Blikkenslagerverksted, FlateTak, RSL Bygg og HAJO Blikkenslag.

Gjennom vår tverrfaglige kompetanse og et målrettet arbeidsmiljø tar vi for alvor fatt på våre kunders behov. Våre ambisiøse medarbeidere sørger for at våre leveranser og ferdigprodukt utføres med presisjon og med markedets anerkjente kvalitetsprodukter.

A. Hansens blikkenslagerverksted begynte sin virksomhet i 1992. Firmaet har fulgt med i en rivende utvikling, og i dag utgjør A. Hansen Gruppen et av Oslos største og mest allsidige produksjons- og monteringsbedrifter i faget.

Våre tjenester benyttes av private, det offentlige, arkitekter, private borettslag og entreprenører i Oslo- og Akershus-området. Service og kvalitet har vår høyeste prioritet.

Vår kompetanse

Hos oss tror vi på det tverrfaglige samarbeidet. Når vi løser våre oppdrag og prosjekter, er vi sikre på at den kompetansen vi besitter bistår våre kunder med de beste og solide løsningene etter deres behov.

Kompetansen vi yter strekker seg over flere generasjoner med fagbrev og mesterbrev innen de respektive fagfeltene vi representerer. Som godkjent lærlingbedrift, tror vi på organisk vekst ved at våre ansattes utvikling skjer hos oss, gjennom personlig- og tett faglig oppfølging.  Som et minimum, tilrettelegger vi for at våre ansatte til enhver tid har de kvalifikasjoner som gjør at våre operasjoner er i samsvar med gjeldende lover og reglement.

Vår organisasjonskultur

I A. Hansen Gruppen har vi fokus på å leve opp til vårt renomme, som den seriøse aktøren vi er med leveranser av ypperste kvalitet. Vår tilnærming baserer seg på en flat organisasjonsstruktur og et tett samarbeid mellom ledere og øvrige ansatte.

Samtidig sørger ledelsen for at både HMS og kvalitetskrav kontinuerlig er i fokus.

Våre ressurser

Per idag er vi 70 ansatte i A. Hansen Gruppen som fordeler seg på ledelse og administrasjon, prosjektansvarlige og håndverkere. Vår visjon er å fortsette å vokse til å bli den foretrukne tverrfaglige aktøren i bransjen.

Vi er en solid virksomhet som driver effektivt og rasjonelt, med topp moderne maskiner og utstyr. Våre fagfolk er ute hos deg og vårt verksted tilpasser alle typer materialer.